2016-10-19 14:34:51• hírek • Szatmár.ro

Két autós meg egy gyalogos erdődi kalandjai Szatmárnémetiben

Két fiú elütött egy ismerőst, majd az árokban kötöttek ki a gépjárművel.

Október 18-án reggel 7.30-kor értesítették a 112-es egységes segélyhívószámon a rendőröket arról, hogy a Szőkemocsár (Balta Blonda) utcában az úttest szélén, az árokban egy felborult gépjármű van.

A nyomozást követően kiderült, hogy egy igen kalandos éjszakát követően borult fel az autó. A sztori izgalmasabb része valamikor éjjel 1.30-kor kezdődött, egy 20 éves erdődi illetőségű fiatalember a Lucian Blaga sugárúton vezetett egy autót. A jármű tulajdonosa az anyósülésen tartózkodott, amikor az autóval elütötték az egyik ismerősüket, aki szabálytalanul, az úttesten várakozott. A fiú a jobb lábán, vádli-magasságban sérült meg.

Az eset után a fiúk elhagyták a helyszínt, akkor már az autó tulajdonosa vezetett, akinek egyébként nincs jogosítványa. Hazaindultak, a Balta Blonda utcában azonban elvesztette uralmát a gépjármű felett és az út menti árokba borult. Az autót végül otthagyták.

Közben a lábán megsérült fiú kihívta a mentőket, akik bevitték a sürgősségire. Ott a rendőrök is kikérdezték, hogy milyen körülmények között szerezte a sérülést.

A rendőrségi jelentés szerint mindhárom fiataltól vért vettek, hogy az esetleges alkoholos befolyásoltságra is fény derüljön. Az ügyben eljárás indult gondatlanságból elkövetett testi sértés, a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása, illetve autóvezetői engedély nélküli vezetés ügyében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: